Finn Malmgrens Väg 35 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Centralt läge i populära Hammarbyhöjden

Slutpris
2 210 000 kr
Referensnummer
119 158
Boarea
53 kvm
Avgift
3 782 kr/mån
Driftkostnad
650 kr/mån
Såld
2014-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg 35 såldes av oss 2014-03-06. Se alla våra försäljningar i Johanneshov

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt belägen tvåa i hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten ligger högt upp i gaveln med en hörnbalkong som erbjuder sol från morgon till kväll. Vardagsrum i vinkel med stort ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Snyggt renoverat kök med matplats för större sällskap. Köket går även utmärkt att dela av för att skapa ett extra sovrum, (se alt planlösning). Stort sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum som renoverats i samband med stambytet.

På Finn Malmgrens väg bor du med närhet till allt. Nackareservatets vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana samt Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana och service precis runt hörnet.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.