Finn Malmgrens Väg 3A / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Finn Malmgrens väg 3 A - Hammarbyhöjden

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
5 763 kr/mån
Driftkostnad
385 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chans till ett utomordentligt bra seniorboende i centrala Hammarbyhöjden!

Här får den som är 55+ bosätta sig i stor och stabil förening med gångavstånd till apotek, livsmedelsaffärer, t-bana och lokalbuss. Denna 2:a högst upp i fastigheten om 68 kvm känns rymlig med ett sovrum, stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. I köket kan man duka för stora sällskap. Härlig balkong i bästa söderläge.

Föreningen hyr ut både p-platser och garageplatser. Stor festlokal och Spa med jacuzzi kan nyttjas i föreningens gårdshus.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.