Finn Malmgrens väg 14 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

Magiskt gavelläge högst upp i fastigheten med kvällssol på balkongen

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 629 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2017-01-31. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en av Hammarbyhöjdens bästa lägen ligger detta fantastiska funkishus med bevarad charm. Här bor ni i en förening med god ekonomi och på ett läge bara några min promenad till tunnelbanans gröna linje.
Lägenheten är välrenoverad där samtliga ytskikt har renoverats med stilrena och moderna materialval där stor hänsyn har tagits till funkis-detaljer från byggnadsåret. Lägenheten har en perfekt planlösning, Stort sovrum med plats för dubbelsäng och generöst vardagsrum med utgång till balkong.

Lägenheten är belägen i vackra och populära Hammarbyhöjden. Här har du både närheten till naturen i och med Nackareservatet samtidigt som det är mycket nära till Söders puls. Utanför porten har du Hammaryhöjdens centrum där du hittar det mesta för ditt vardagliga behov.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration