Sök Meny
Visningar
 • Måndag 25 september 19:00-19:30

  Öppen visning / Välkommen!

Boka
STOCKHOLM / Johanneshov / Hammarbyhöjden
Finn Malmgrens Väg 57
Utgångspris: Kalkyl 2 195 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 38 kvm
Avgift: 3 130 kr/mån
Driftkostnad: 250 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)

STOCKHOLM / Johanneshov - Hammarbyhöjden / Finn Malmgrens Väg 57

Utmärkt planerad 2:a högst upp i fastighet belägen i populär del av Hammarbyhöjden!

Härligt välplanerad och trivsam lägenhet med ett utmärkt läge i Hammarbyhöjden. Här bor Ni i ett högt och fritt läge, helt utan insyn. Lägenheten är bra planerad med ett separat sovrum, luftigt vardagsrum som erbjuder möbleringsalternativ samt har ett gediget ljusinsläpp via generösa fönsterpartier i soligt söderläge. Effektivt och välutrustat kök med rikligt av förvaringsmöjligheter i högblank skåpsinredning samt arbetsytor via mörk bänkskiva. Helkaklat badrum samt en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr ut mot trapphus.

Här erbjuds en lägenhet med fina ytskikt i en stabil förening med direkt närhet till såväl grönområden som allmänna kommunikationer.

Sponsrade länkar

Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Saniflo
Annons

Sponsrade länkar
Uppskattat Café i området.
Uppskattat Café i området.
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall,
  Bakom säkerhetsdörr välkomnas Ni av en hall med ljusa ytskikt och ett vackert laminatgolv i ljus ton. Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter samt rymmer garderob för diverse förvaring om behov finns. Hallen ligger i direkt anslutning till vardagsrummet.

  Vardagsrum,
  Väl tilltaget vardagsrum med ljusa ytskikt och ett gediget ljusinsläpp via fönsterpartier som vetter åt söder. Ett vardagsrum med möbleringsalternativ som idag disponeras genom soffa med soffbord, tv-möbel samt matsalsdel intill väggen mot köket. Ett vardagsrum i högt läge utan insyn.

  Badrum,
  Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita väggar med mörk bård. Badrummet är utrustat med duschhörna med glasdörrar, wc-stol och handfat med vit komod. Ovanför handfatet sitter en spegel med avlastningshylla. Förvaringsmöjligheter via badrumsskåp intill vädringsfönster mot lummig baksida samt i handfatskomoden.

  Kök,
  Kök med rikligt av förvaringsmöjligheter i högblank skåpsinredning samt arbetsytor via mörk bänkskiva av laminat. Dubbel diskho i rostfritt utförande intill fönsterparti mot baksida. Väggen mellan bänkskivan och överskåpen är beklädd av vitmålad kakel. Kökets väggar är målade i nyans "latte" och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Köket är utrustat med gasspis med elugn, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt.

  Sovrum,
  Sovrummet nås via köket och disponeras genom dubbelsäng samt väggfast nattduksbord. Sovrummet ligger i ett tyst läge mot fastighetens baksidan och har ljusa ytskikt samt samma ljusa laminatgolv som i vardagsrummet. Förvaring via dubbelgarderob med skjutdörrar av spegelglas.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  38 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1943
Energideklaration
 • Energiklass
 • Energiprestanda
  173 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2008-11-10
TV/Internet
 • Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem där alla hushåll erhåller TV Bas och 100/100 bredband för 239kr/mån. Avgiften kommer att debiteras tillsammans med avgiften men ligger som en enskild post. Avtalet träder fram 1 oktober 2017.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsbeskrivning
  I området gäller parkering enligt rådande skyltning och taxor. För mer information se: www.stockholm.se
Övrigt
 • OMRÅDET:
  Hammarbyhöjden består till största delen av flerbostadshus från 30- och 40-talet samt några modernare 90- tals hus. Området är idag ett attraktivt bostadsområde med dess närhet till innerstan, naturen och sina goda kommunikationer. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Söders puls på bara några minuter. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken för den som gillar skidåkning.

  SERVICE:
  I Hammarbyhöjden har du nära till det mesta. I Hammarbyhöjden Centrum finns all tänkbar service såsom Konsum, apotek, 7-eleven, kemtvätt, gym, bankomat, restauranger m.m. På kort avstånd finns även Hammarby Sjöstad med stort utbud av trevliga restauranger, caféer och butiker samt Sickla Köpkvarter med allt du behöver. Globen City med dess rika utbud på affärer, idrotts- samt konsertarrangemang finns också inom kort gångavstånd.
   
  KOMMUNIKATIONER:
  Hammarbyhöjdens T-bana ligger 5min från bostaden. Med T-banan tar du dig in till söder på ca 10 minuter och till T-Centralen på 15 minuter.

  BUDGIVNINGEN:
  Mäklarhuset tillämpar "öppen budgivning". Det innebär att du som lämnar samtycke till att visa namn och telefonnummer för dina bud, också kommer att få se övriga öppna budgivares namn och telefonnummer på budgivningslistan. Väljer du istället att vara anonym får du endast se buden och tidpunkten då de lades. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris som säljaren säljer.
  I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

  Besök gärna föreningens hemsida: http://www.ampeln11.se/
Ekonomi
 • Avgift
  3 130 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Obligatoriskt tillägg: Kabel-Tv/Bredbandsavgift 100 SEK/MÅN. Vilket ger en faktisk månadsavgift om 3 230 SEK.
 • Försäkring
  100 kr/mån
 • Hushållsström
  150 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  250 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel av årsavg.
  3,004
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-09-11.
 • Planerade avgiftsändringar
  Den nya underhållsplanen kan komma att innebära en mindre avgiftshöjning. Men det är inte klart i dagsläget. (Uppgift kontrollerad 2017-06-26)
Föreningen
 • Benämning
  Brf Ampeln 11.
 • Allmänt
  Ampeln 11 är en bostadsrättsförening med 33 lägenheter. Adressen är Finn Malmgrens väg 57-63A.
  Fastigheten byggdes 1943 och är K-märkt i näst högsta klass (d v s värdefull ur "historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt).
  Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Stockholms kommun. Avtalet gäller till och med 2023-01-01.

  Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning. Medlemmar utför själva trappstädning och snöskottning efter ett rullande schema.
 • Kommande renoveringar
  För närvarande håller föreningen på att ta fram en 50-årig underhållsplan.
  Föreningen kommer eventuellt ombilda en lokal på markplan till lägenhet, vilket kommer innebära framtida intäkter till föreningen.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Den nya underhållsplanen kan komma att innebära en mindre avgiftshöjning. Men det är inte klart i dagsläget. (Uppgift kontrollerad 2017-06-26)
 • Gjorda renoveringar
  2016: Renovering av småfel på tak. Trädfällning utfördes och föreningen installerade kärl för komposteringspåsar. Under året såldes en hyresrättslokal som under hösten 2017 ska byggas om till lägenhet, därefter kommer det blir 33 bostadsrättslägenheter i föreningen.
  2014-2015: Renovering av fasad, fönster och portar.
  2007: Relining av horisontella V/A-stammar i källaren.
  2004: Byte av el-stigare och V/A-stammar i kök och badrum, fasadputs samt fönsterrenovering.
  2003: Renovering av tak samt installation av nya maskiner i tvättstugan.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Det finns en tvättstuga i källaren som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, ett torkrum och en mangel. Det finns även tillgång till cykel- och barnvagnsrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Finn Malmgrens Väg