Finn Malmgrens Väg 57 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

Utmärkt planerad 2:a högst upp i fastighet belägen i populär del av Hammarbyhöjden!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
3 130 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2017-10-06. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt välplanerad och trivsam lägenhet med ett utmärkt läge i Hammarbyhöjden. Här bor Ni i ett högt och fritt läge, helt utan insyn. Lägenheten är bra planerad med ett separat sovrum, luftigt vardagsrum som erbjuder möbleringsalternativ samt har ett gediget ljusinsläpp via generösa fönsterpartier i soligt söderläge. Effektivt och välutrustat kök med rikligt av förvaringsmöjligheter i högblank skåpsinredning samt arbetsytor via mörk bänkskiva. Helkaklat badrum samt en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr ut mot trapphus.

Här erbjuds en lägenhet med fina ytskikt i en stabil förening med direkt närhet till såväl grönområden som allmänna kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration