Finn Malmgrens Väg 51 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Optimalt planerad två med närhet till grönområden och allmänna kommunikationer!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
37,5 kvm
Avgift
2 663 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 2:a om ca 37,5 kvm belägen på attraktiv adress i Hammarbyhöjden. En utmärkt disponerad lägenhet med ljusa ytskikt och generösa fönsterpartier, ett perfekt första boende! En hall med såväl avlastning- som förvaringsmöjligheter. Generöst vardagsrum med möbleringsalternativ och stora fönsterpartier som vetter åt söder. Kök med ljus skåpsinredning och rikligt av arbetsytor. Helkaklat badrum med duschhörna.

Här bor Ni i stabil bostadsrättsförening i lugnt läge med direkt närhet till allmänna kommunikationer och grönområden. Snabbt tillträde möjligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration