Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

STOCKHOLM / Johanneshov
Fyrskeppsvägen 35
Boarea: 53 kvm
Avgift: 3 490 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum

STOCKHOLM / Johanneshov / Fyrskeppsvägen 35

Härlig tvåa med balkong, burspråk och bevarad charm - Långt tillträde önskas!

Vill ni säkra ett välplanerat och vackert boende med inflytt 2018?
Här hittar ni en fantastisk tvåa med väl avvägda rum, stambytt badrum och en stor balkong i söderläge! Säljarna har valt att bevara mycket av byggårets charm och samtidigt modernisera valda delar för bästa komfort.

I närområdet finns populära Nytorpsbadet, utegym, caféer samt Nackareservatets löparspår, badsjöar och golfbana. Ett stenkast bort finns även centrum med affärer med t-bana som tar dig in till södermalm på ca fem minuter.

Önskvärt tillträde under kvartal 2 - 2018.

Ring för visning!

Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!