Fyrskeppsvägen 41 / Kärrtorp / Johanneshov / Stockholm

Fyrskeppsvägen 41 - 2 rok

Slutpris
2 520 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 550 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Fyrskeppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrtorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med närhet till både stadspuls och natur! Fantastisk 2:a som är smakfullt renoverad med omsorg för byggåret. Bostaden har ett rymligt kök med gott om förvaring. Stor balkong i perfekt söderläge med sol från morgon till kväll. Stort, rofyllt och insynsskyddat sovrum med utsikt över Nytorps gärde. Många originaldetaljer som ger lägenheten karaktär.

Stor och stabil förening med många dolda tillgångar genom hela 29 hyreslägenheter som utgör ett framtida kapital för föreningen. Inom föreningen finns fest-/samlingslokal, gästlägenhet och nyrenoverade tvättstugor.

På Fyrskeppsvägen bor du i den bästa av två världar. Nära stan och t-bana och med direkt anslutning till grönskande Nytorps Gärde. Där hittar du Nytorpsbadets utomhusbassäng och stora grönytor för lek, picknick och umgänge. Runt knuten finns Nackareservatet. Här finner du trevliga promenadstråk, mountainbikeåkning, utförsåkning i Hammarbybacken, 9-håls golfbana samt härliga badsjöar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.