Garagevägen 15

Garagevägen 15

Slutpris

2 700 000 kr


Hammarbyhöjden / Blåsut— Johanneshov— Stockholm— Nyproduktion

Garagevägen 15


Slutpris
2 700 000 kr

Hammarbyhöjden / Blåsut— Johanneshov— Stockholm— Nyproduktion

Ta chansen att flytta in direkt i en nybyggd pärla? Här får du tillfället att bli "först in" när JM:s senaste byggprojekt i Hammarbyhöjden snart är färdigställt. Preliminärt inflyttningsdatum 11 februari 2015.

Smart planerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en riktigt stor uteplats om 32 kvm! Genomgående hög standard och vissa tillval är gjorda. Lägenheten säljs på ritning och som köpare blir du först att flytta in.

Läget är mycket attraktivt: På kort gångavstånd ligger såväl Hammarbyhöjdens T-bana och centrum samt Blåsuts T-bana. Runt knuten öppnar sig Nytorps gärde som sträcker sig till Nackareservatet, där löpning, bad och utförs- och längdskidåkning kan förgylla boendet beroende på årstid. Tele2 Arena och Globen ligger också på endast 10 minuters promenad.

Ring för att anmäla ditt intresse idag! Lägenheten kommer ligga ute till försäljning under en begränsad tidsperiod, varvid öppen budgivning kommer tillämpas från och med 10/11. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Åk hemskt gärna ut och titta på plats. Kartor och skisser finns nedan.

För ytterligare skisser och fasadbilder, se bifogade dokument.


Referensnummer
204 366
Boarea
48 kvm
Avgift
3 282 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.