Garagevägen 15 / Hammarbyhöjden / Blåsut / Johanneshov / Stockholm / Nyproduktion

Slutpris
2 700 000 kr
Referensnummer
204 366
Boarea
48 kvm
Avgift
3 282 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Garagevägen såldes av oss 2014-11-06. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Garagevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden / Blåsut är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ta chansen att flytta in direkt i en nybyggd pärla? Här får du tillfället att bli "först in" när JM:s senaste byggprojekt i Hammarbyhöjden snart är färdigställt. Preliminärt inflyttningsdatum 11 februari 2015.

Smart planerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en riktigt stor uteplats om 32 kvm! Genomgående hög standard och vissa tillval är gjorda. Lägenheten säljs på ritning och som köpare blir du först att flytta in.

Läget är mycket attraktivt: På kort gångavstånd ligger såväl Hammarbyhöjdens T-bana och centrum samt Blåsuts T-bana. Runt knuten öppnar sig Nytorps gärde som sträcker sig till Nackareservatet, där löpning, bad och utförs- och längdskidåkning kan förgylla boendet beroende på årstid. Tele2 Arena och Globen ligger också på endast 10 minuters promenad.

Ring för att anmäla ditt intresse idag! Lägenheten kommer ligga ute till försäljning under en begränsad tidsperiod, varvid öppen budgivning kommer tillämpas från och med 10/11. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information. Åk hemskt gärna ut och titta på plats. Kartor och skisser finns nedan.

För ytterligare skisser och fasadbilder, se bifogade dokument.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.