Garagevägen 5

Garagevägen 5

Slutpris

4 620 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Garagevägen 5


Slutpris
4 620 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Stilren & Ljus 4:a - Hiss!

Hjärtligt välkommen till denna ljusa och trivsamma 4:a belägen på en attraktiv adress i fastighet med balkong mot den populära innergården omgiven av körsbär, äpple, plommonträd och lekplats. Här erbjuds 82 ljusa, luftiga och mycket välplanerade kvm med 3 bra sovrum. Öppet mot vardagsrummet ligger det väl tilltagna köket. Köket erbjuder bra arbetsytor och förvaring samt stor matplats för 8-10 personer invid trevligt burspråk, ugn med ångfunktion, induktionshäll av hög kvalitet, stor kyl och frys samt en vinkyl. Stort badrum med badkar och tvättmaskin (2018). Här bor ni i en av Hammarbyhöjdens bästa föreningar med mycket god ekonomi och dolda tillgångar i hyresrätter.

Till lägenheten kommer en pallkrage.

Populär förening med god ekonomi. På innergården har föreningen en förskola som man kommer till utan att passera någon väg.

I populära och barnvänliga Hammarbyhöjden bor du med närhet till Nackareservatets vackra natur och i området finns välrekommenderade skolor och förskolor. Endast en kort promenad bort ligger Hammarbyhöjdens centrum där det bland annat finns Coop, restauranger, 7-Eleven, gym mm. Från Hammarbyhöjdens centrum eller Skärmarbrinks station går även tunnelbanan som tar dig innanför tullarna på cirka 5 minuter.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 258 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2018-10-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.