Karlskronavägen 13 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Skönt att få sätta sin egen prägel!

Slutpris
3 480 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
3 579 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlskronavägen såldes av oss 2020-08-05. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Karlskronavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På jakt efter något att renovera själv? Då har du hittat rätt. Denna mycket välplanerade 3:a erbjuder, utöver möjligheten att få det precis som du vill ha det även ett mycket trevligt läge på randen till Nackareservatet, Björkhagens skola samt nära till både T-bana och centrum. Lägenheten består av ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong, äldre kök med matplats invid fönster, två bra sovrum samt badrum med både badkar och fönster. Läget är trivsamt lugnt i en populär del av Björkhagen och med cykeln tar du dig in till Söder på lite mindre än en kvart. I närområdet finner du löpspår, promenadvägar bad och golfbana i Nackareservatet. Dessutom ligger Nytorpsbadet på kortare promenad/cykelavstånd. I närområdet finns även ett rikt utbud av affärer, restauranger och caféer. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.