Läckövägen 36 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Här slutar letandet - magiskt läge med balkong i bästa solläge!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 713 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Läckövägen såldes av oss 2018-07-10. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Läckövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett av Hammarbyhöjdens mest attraktiva lägen hittar ni denna fina och välplanerade gaveltvåa. Med fönster i tre väderstreck, väl avvägda rum och kök i toppskick finns här allt för att ni ska trivas. Lägenheten har varsamt renoverats till toppskick. Från balkongen har ni en unik utsikt över takåsar och Nackareservatet.

Här blir ni medlemmar i Brf Hornlampetten som är en av de större föreningarna i området. De är en skuldfri förening med stabil ekonomi.
Några minuters promenad bort ligger Hammarbyhöjdens tunnelbana (Gröna linjen) som tar er till centrum på ca 15 min, restauranger och service har ni allt ni behöver i direkt närhet. Nackareservatet med strövområden och badsjöar ligger alldeles intill.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration