Lidköpingsvägen 17 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Panoramavy - Möjlig 4:a

Slutpris
3 825 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
4 076 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3
Såld
2019-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2019-03-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här hittar du en riktig funkispärla som har alla möjligheter i världen att bli en riktig fullträff. Denna trea är ljus, vacker utsikt och högt belägen och har öppen spis, nyslipade golv samt högt i tak. Delar av lägenheten skulle må bra av att rustas upp, vilket innebär en fin möjlighet att välja vad som passar bäst gällande exempelvis material, färger och utrustning. För den som önskar går det att bygga om lägenheten till en fyra.

Bostadsrättsföreningen Adjunkten 5 är en välskött och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen har precis installerat bergvärme och ett FTX-system vilket gör att uppvärmningskostnaderna kommer minska väldigt mycket.

I Hammarbyhöjden bor man i populära kvarter. Nackareservatet och Nytorps gärde ligger inom bekvämt gångavstånd. Här har du dessutom närhet till bland annat T-bana, caféer, förskolor och matbutiker. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för dig som vill bo centralt och naturnära!

Hjärtligt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration