Lidköpingsvägen 49

Lidköpingsvägen 49

Slutpris

3 310 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Lidköpingsvägen 49


Slutpris
3 310 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Lidköpingsvägen 49, 3 tr

Med attraktivt läge i Hammarbyhöjden finner du denna trevliga 2:a om 50 kvm. För den som önskar går det med enkla medel att dela av köket och göra om lägenheten till en 3:a. Här finns möjlighet att förvärva en utmärkt lägenhet med omtyckta attribut som vältilltaget vardagsrum, stora fönsterpartier, balkong i ostört sydvästläge, mycket originalcharm så som fina brädgolv och djupa fönsternischer. En arkitektritad lägenhet med ljusa ytskikt och ett kök med rikligt av förvaringsmöjligheter och matplats för 8-12 sittande.

Lägenheten ligger i ett eftertraktat läge nära till Hammarbyhöjdens centrum som erbjuder restauranger, livsmedelsbutiker och övrig service samt nära till gröna linjens tunnelbana. En liten promenad från fastigheten har man trevliga Nytorps Gärde med stora öppna gräsytor och badmöjligheter i en stor utomhuspool. Liten promenad längre bort kommer man till Nackareservatet med badsjöar, trevliga promenadstråk, utförsåkning samt en 9 håls golfbana.

Här kan du bo på lugn gata i stabil bostadsrättsförening med närhet till kommunikationer, fina promenadstråk samt gångavstånd till Södermalm.

Välkomna på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 354 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.