Lidköpingsvägen 24 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Högst Upp Gavel m Panoramavy!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 689 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2019-03-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2019-03-13. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 2:a högt belägen på populära Lidköpingsvägen med utsikt över stora delar av söderort. Här finns vackra golv, renoverat badrum samt balkong i söder med ett unikt högt och fritt läge. Stort sovrum med gott om förvaring. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som även ger ett generöst ljusinsläpp.

Föreningen har under de senaste åren gjort stora amorteringar och kostnadseffektiviseringar vilket gör att föreningen valde att sänka avgiften från april månad med 10 % till 2689 kr.

Lägenheten ligger i en välskött fastighet. Föreningen har en stor gemensam uteplats där det finns möjlighet till att grilla och även odling om man så önskar.
Nära till Hammarbyhöjdens centrum som erbjuder restauranger, matbutik och övrig service samt Hammarbyhöjdens T-bana. Nedanför fastigheten har man trevliga Nytorps Gärde med stora öppna gräsytor och badmöjligheter i en stor utomhuspool. Liten promenad längre bort kommer man till Nackareservatet med badsjöar, trevliga promenadstråk, utförsåkning samt en 9 håls golfbana.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.