Lidköpingsvägen 24 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Lidköpingsvägen 24, Gavellägenhet!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 988 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2019-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2019-02-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbar retropärla i mysiga Hammarbyhöjden!
Välkommen till denna charmiga gaveltvåa med hög mysfaktor! Ett riktigt kärleksnäste för paret som vill njuta av en insynsskyddad, ljus lägenhet i en lugn och harmonisk atmosfär där man vaknar till fågelkvitter och har 20 min promenad in till söder. På vintern njuter man av varma bubbelbad och på sommaren av frukost på balkongen eller varför inte? - en lunch ute på den gemensamma altanen. Här finns vackra golv, renoverat badrum samt balkong i söder med ett unikt högt och fritt läge. Stort sovrum med gott om förvaring. För den som önskar finns möjligheten att öppna upp mellan vardagsrum och kök som även ger ett generöst ljusinsläpp. Lägenheten har en rad originaldetaljer som orginalkök med skafferi och de tidstypiska skåpsluckorna, samt nybehandlade orginalgolv i både vardagsrum och sovrum. Orginaldörrar till alla rum samt garderober och den klassiska hatthyllan i hallen. Allt bevarat.

Föreningen har under de senaste åren gjort stora amorteringar. 2018 amorterade man ca 2 000 000 kr. Under 2019 beräknar föreningen att man kommer amortera 1 200 000 - 1 500 000 kr vilket gör att man kan sänka avgiften från april månad med 10 % till uppskattningsvis 2689 kr.

Lägenheten ligger i en välskött fastighet. Föreningen har en stor gemensam uteplats där det finns möjlighet till att grilla och även odling om man så önskar.
Nära till Hammarbyhöjdens centrum som erbjuder restauranger, matbutik och övrig service samt Hammarbyhöjdens T-bana. Nedanför fastigheten har man trevliga Nytorps Gärde med stora öppna gräsytor och badmöjligheter i en stor utomhuspool. Liten promenad längre bort kommer man till Nackareservatet med badsjöar, trevliga promenadstråk, utförsåkning samt en 9 håls golfbana.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration