Lidköpingsvägen 27 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Toppfräsch 3:a - 2 Tr

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 290 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2019-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lidköpingsvägen såldes av oss 2019-07-17. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lidköpingsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppfräsch 3:a i gaveln belägen på trevliga Lidköpingsvägen! Lägenheten är optimalt planerad med stora rum och generöst ljusinsläpp. Lägenheten ligger högt upp i huset med balkong i sydvästläge. Från balkongen har man en trevlig utsikt med sol från lunch till kväll.

Lägenheten ligger i ett eftertraktat läge nära till Hammarbyhöjdens centrum som erbjuder restauranger, livsmedelsbutiker och övrig service samt nära till gröna linjens tunnelbana. En liten promenad från fastigheten har man trevliga Nytorps Gärde med stora öppna gräsytor och badmöjligheter i en stor utomhuspool. Liten promenad längre bort kommer man till Nackareservatet med badsjöar, trevliga promenadstråk, utförsåkning samt en 9 håls golfbana.

Här kan du bo på lugn gata i stabil bostadsrättsförening med närhet till kommunikationer, fina promenadstråk samt gångavstånd till Södermalm. Alla föreningens medlemmar har rätt till egen parkeringsplats!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration