Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Johanneshov - Hammarbyhöjden / Mariestadsvägen 29

Ljus och luftig 3:a med balkong i solläge på lugn gata!

Hjärtligt välkommen till denna väl planerade 3:a belägen på attraktiv adress högst upp i fastighet med balkong. Här presenteras en lägenhet med ljusa ytskikt och vackra trägolv om 66 kvm. En lägenhet som erbjuder två rymliga sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, ett vardagsrum med ett gediget ljusinsläpp via generöst fönsterparti samt utgång till balkong i bästa solläge! Trevligt kök med arbetsytor i massivt trä och förvaringsmöjligheter i vit skåpsinredning med fönster ut mot lummig baksida. Möblerbar hall med avhängningsmöjligheter som gränsar till helkaklat badrum med golvvärme och badkar.

Här bor Ni i stabil bostadsrättsförening med mycket låg skuldsättningsgrad och närhet till såväl allmänna kommunikationer samt Nackareservatet med löparspår och natursköna promenadstråk precis runt husknuten!

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Johanneshov / Hammarbyhöjden
Mariestadsvägen 29
Slutpris: 4 700 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 3 668 kr/mån
Driftkostnad: 617 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Johanneshov / Mariestadsvägen