Mariestadsvägen 9 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

Underbar tvåa med balkong och många soltimmar!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
40,5 kvm
Avgift
3 356 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mariestadsvägen såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Mariestadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här bor du granne med Nackareservatet. Via fina koloniträdgårdar tar man sig snabbt ner till närmsta badsjön.
Lägenheten har ett perfekt planerat vardagsrum med plats för både mat-och soffdel samt utgång till balkong i bästa västerläge.
Älskvärt funkiskök som har allt du kan önska dig med bra arbets- och förvaringsmöjligheter. Alla rum har genomgått ommålning av alla väggar, tak och lister. Underbart sovrum med plats för dubbelsäng samt skrivbord.
Här bor ni högt upp i fastigheten utan insyn i Hammarbyhöjdens äldsta bostadsrättsförening. Föreningen har en väldigt god ekonomi och alla större renoveringar är redan utförda.

På attraktiva och lugna Mariestadsvägen bor ni med det bästa läget i Hammarbyhöjden. Här får ni både närhet till Nackareservatets unika miljö, gångavstånd till Södermalm och Hammarby Sjöstad samt närhet till Hammarbyhöjdens T-bana som tar dig in till Södermalm på mindre än 10 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration