Olaus Magnus Väg 57 / Johanneshov / STOCKHOLM

Öppen planlösning - Möjlig 4:a

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 924 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olaus Magnus Väg såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Olaus Magnus Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olaus Magnus Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppfräsch 3:a med modern öppen planlösning med balkong i perfekt sydvästläge. Lägenheten har 2 rymliga sovrum som båda rymmer dubbelsäng. Stort badrum som rymmer det mesta. Huset är i toppskick och föreningen har riktigt god ekonomi. För den som önskar går det att göra om lägenheten till en 4:a!

Lägenheten ligger i en topprenoverad fastighet som totalrenoverades 2003 av Stockholmshem. Då satte man in hiss, handikappanpassade hela huset samt satte in flera moderna egenskaper. Huset har kvar sin charm från byggåret med högt i tak ca 2,80 m, stora fönster och 30-tals detaljer.

Härifrån har man nära till Hammarbyhöjdens centrum med, T-bana, matbutik, gym, apotek och övrig service. Bra kommunikationsmöjligheter med kort promenadavstånd från Skärmarbrinks T-bana där man har två tunnelbanetåg som går. Nackareservatet som ligger i slutet på gatan bredvid erbjuder badsjöar, en mängd vandringsleder, skid- och motionsspår samt utförsåkning i populära Hammarbybacken.

Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration