Olaus Magnus Väg 19, 1 tr

Olaus Magnus Väg 19, 1 tr

Slutpris

2 800 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Olaus Magnus Väg 19, 1 tr


Slutpris
2 800 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Välplanerad, ljus 2:a. Genomgående med fönster i två väderstreck!

Mycket välplanerad, genomgående 2:a i absolut toppskick. Ljust, fritt läge med fönster i två väderstreck. Rymligt, lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot kök - gott om yta för både matplats och soffgrupp. Smakfullt renoverat kök med integrerade vitvaror, diskmaskin, induktionshäll m.m. Luftigt sovrum med plats för stor dubbelsäng, sängbord och övriga möbler. Fräscht badrum med stor dusch. Ypperliga förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober i hall, sovrum + externt stort förråd om ca 10 kvm. Lummigt, fridfullt läge invid lugn parklek, med direkt närhet till Gullmarsplans utmärkt kommunikationer.

Äkta förening med mycket god ekonomi och stora dolda tillgångar i form av hyresrätter, föreningen har även 9 uthyrda kommersiella lokaler. Hyresrätterna och lokalerna bidrar med ca 730.000 kr/år till kassan. Föreningen har också nyligen upplåtit några hyresrätter och därmed finns mycket i kassan.

Attraktivt, lugnt läge nära Gullmarsplan med dess utmärkta kommunikationer, närhet till natur och promenadavstånd till stadspulsen. Ett boende med allt tänkbart utbud på bekvämt avstånd. Ett par minuter bort finner man Globen Shopping. Här erbjuds det mesta inom service, restauranger samt sport- och musikarenor. Promenad- och cykelavstånd till Södermalm med dess stora utbud av kulturliv, shopping, restauranger, barer och mysiga caféer. Närhet till såväl Årstaskogen som Nackareservatet med trivsamma strövområden och flertalet motionsslingor. Ta en kort promenad över Skansbron till Södermalm med ytterligare utbud av såväl restauranger, caféer och butiker. Kort promenad till Gullmarsplan T-bana och Skärmarbrink T-bana. Globen tunnelbana/tvärbana ett stenkast bort och knytpunkten Gullmarsplan. Den bilburne kommer snabbt iväg tack vare Nynäsvägen. Ypperliga parkeringsmöjligheter invid fastigheten.


Boarea
42 kvm
Avgift
3 055 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-02-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.