Per Lindeströms Väg 93b / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Toppfräsch 2:a - granne m. skogen!

Slutpris
3 250 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 636 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Per Lindeströms Väg såldes av oss 2018-05-23. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Per Lindeströms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Minutiöst renoverad 2:a belägen på trevliga Per Lindeströms väg. Lägenheten är optimalt planerad med stora, rymliga rum inklusive stor balkong. En förvaringsdröm, inte minst genom lägenhetens lyxiga walk-in closet. Hörnlägenhet med balkong och sovrum i privat läge mot skogen.

Ett av Hammarbyhöjdens bästa lägen med Hammarbyskogen alldeles utanför, en kort promenad till Hammarbyhöjdens centrum med T-bana, matbutik och annan service, och ca 5 min längre promenad till Skärmarbrinks T-bana där även Farsta-linjen går. Lägenheten tillhör en av Hammarbyhöjdens största och mest stabila föreningar med bekvämligheter såsom flertalet parkeringsplatser, hantering av all tänkbar återvinning och gemensamhetslokal som även kan bokas för övernattning. Förvaring för cyklar och barnvagnar, tvättstuga och ett stort förråd finns bekvämt beläget i huset.

En social lägenhet där man kan duka för middag i köket för 8-10 personer, liksom bjuda över flera vänner på eftermiddagsfika i solen på balkongen. Ett läge som underlättar skön återhämtning med naturen utanför dörren och flera alternativ till motion och friluftsliv. Närheten till stan liksom kommunikationer underlättar tillgången till allt vad Stockholm har att erbjuda. Här får du det bästa av Hammarbyhöjden och ett boende som har allt det man kan önska sig.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.