Per Lindeströms Väg 92

Per Lindeströms Väg 92

Slutpris

2 700 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Per Lindeströms Väg 92


Slutpris
2 700 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Ljus och välplanerad gavelpärla i oslagbart läge med T-bana samt Nackareservatet runt knuten!

*ACCEPTERAT PRIS*
Välkommen till denna välplanerade funkislägenhet om 51 kvm belägen på attraktiva Per Lindeströms väg, i hjärtat av Hammarbyhöjden.
Ljust och charmigt kök med generösa arbetsytor och trevlig vy utanför fönstret. Stilrent och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett på golv samt fönster i två solsäkra väderstreck. Fint badrum utrustat med golvvärme samt härligt vädringsfönster som även bidrar till extra ljus. Generösa förvaringsmöjligheter i bostaden samt i det tillhörande källarförrådet.

Här bor du i en trygg och stabil förening med praktiska och trivsamma utrymmen så som den trivsamma gemensamma uteplatsen, samt där de stora renoveringarna är avklarade.

I eftertraktade Hammarbyhöjden bor man med närhet till allt som kan önskas. Här finns närhet till naturen, service och bra kommunikationer. Lägenheten ligger bara några minuter bort från centrum med T-bana och ungefär lika nära är det till Nackareservatet samt Nytorps gärde! På några minuter med tunnelbanan är du inne på Södermalm.

Kontakta mäklaren för visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 176 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.