Simrishamnsvägen 14 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Varsamt renoverad 3:a på höjden i Björkhagen

Slutpris
4 410 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 087 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Simrishamnsvägen såldes av oss 2019-02-20. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Simrishamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På toppen av Björkhagen - välkommen till denna högt belägna trea alldeles invid Nackareservatet. Lägenheten är varsamt renoverad med bevarade originaldetaljer.

Två stora sovrum som båda har plats för dubbelsäng och övrig möblering. Renoverat och väl genomtänkt kök med generös förvaring och påkostade detaljer. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matsalsdel samt utgång till stor balkong. Samtliga fönster bjuder på öppna vyer.

Lägenheten ligger på återvändsgata och är insynsskyddad. I huset finns hiss och övernattningslägenhet och i föreningen finns festlokal och tvättstuga. Barnvagnsrum finns i entréplan och cykelrum finns i källarplan. Huset är byggt 1948 och grönklassat enligt Stadsmuseet, dvs. bedöms ha ett högt kulturhistoriskt värde. Förening med mycket god ekonomi.

Inom promenadavstånd finns löpspår, utomhusgym, badplatser, golfbana och vacker natur. I närområdet finns centrum med livsmedelsaffär, bibliotek, vårdcentral, postombud, tandläkare, café och några restauranger. Du finner även populära parkleken Fyren och Nytorpsbadet ett stenkast bort. Till tunnelbanan promenerar man på cirka 3 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration