Simrishamnsvägen 14

Simrishamnsvägen 14

Slutpris

4 410 000 kr


Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Simrishamnsvägen 14


Slutpris
4 410 000 kr

Björkhagen— Johanneshov— Stockholm

Varsamt renoverad 3:a på höjden i Björkhagen

På toppen av Björkhagen - välkommen till denna högt belägna trea alldeles invid Nackareservatet. Lägenheten är varsamt renoverad med bevarade originaldetaljer.

Två stora sovrum som båda har plats för dubbelsäng och övrig möblering. Renoverat och väl genomtänkt kök med generös förvaring och påkostade detaljer. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matsalsdel samt utgång till stor balkong. Samtliga fönster bjuder på öppna vyer.

Lägenheten ligger på återvändsgata och är insynsskyddad. I huset finns hiss och övernattningslägenhet och i föreningen finns festlokal och tvättstuga. Barnvagnsrum finns i entréplan och cykelrum finns i källarplan. Huset är byggt 1948 och grönklassat enligt Stadsmuseet, dvs. bedöms ha ett högt kulturhistoriskt värde. Förening med mycket god ekonomi.

Inom promenadavstånd finns löpspår, utomhusgym, badplatser, golfbana och vacker natur. I närområdet finns centrum med livsmedelsaffär, bibliotek, vårdcentral, postombud, tandläkare, café och några restauranger. Du finner även populära parkleken Fyren och Nytorpsbadet ett stenkast bort. Till tunnelbanan promenerar man på cirka 3 minuter.


Boarea
71 kvm
Avgift
3 087 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-02-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.