Skarabacken 13 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Gavel 5:a på ett av Hammarbyhöjdens bästa lägen - Högst upp i huset - Hiss

Slutpris
6 010 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
5 460 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skarabacken såldes av oss 2018-01-18. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Skarabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här hittar ni en av de mest kompletta bostäderna i området!

-Gavelläge
-Högst upp i huset
-Hiss
-Uthyrningsdel
-Genomgående gott skick
-Smart planerad
-Stor balkong
-God förvaring
-Populär och stabil förening
-Barnvänlig gård med lekplats i direkt anslutning till fastigheten

På Skarabacken 13 finns denna välplanerade 5:a med alla förutsättningar för att ni ska trivas. Här bor ni som sagt högst upp i huset med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Lägenheten är i ett mycket gott skick med renoverade ytskikt, kök och badrum. Köket renoverades 2015 och erbjuder gott om arbetsyta och förvaring, vid middagsbjudning sitter ni i stora sällskap utan att trängas vid det charmiga burspråket. Här finns en stor öppning till vardagsrummet som skapar en sociala planlösning och en ljus och luftig känsla. Sovrummen är alla väl avvägda i storlek och insynskyddade med fönster mot den mysiga innergården. I master bedroom finns utgång till bostadens balkong där ni njuter av frukosten i uppiggande morgonsol.

Badrum och duschrum renoverades 2008 med stilsäkra material och all komfort som kan tänkas så som badkar, handdukstork och förberett för tvättpelare. Till lägenheten finns två dörrar varav den ena leder in till uthyrningsdelen. Detta rum med duschrum och pentry kan förslagsvis användas som kontor eller extra sovrum. Utmärkt förvaring finns i externt förråd samt ett stort varmförråd/klädkammare/walk in closet. Det nås direkt från hallen och fyller kraven till den mest inbitne samlaren.

Här bor ni i Brf Härden 107. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och omfattar 133 lägenheter varav ca 17 stycken upplåtes med hyresrätt. Hyresrätterna utgör ett s.k. dolt kapital som kommer att inbringa kapital till föreningen i takt med att de säljs, vilket gör att föreningens framtida ekonomiska utsikter är mycket goda. Idag har föreningen en blygsam skuldsättning om ca 2000 kr/kvm. Som medlem har ni möjlighet att disponera föreningslokal, tvättstuga (I porten), grovtvättstuga, miljöhus och cykelförråd. Föreningen har även fem lokaler som hyrs ut till bl.a. Förskolan Backen. Föreningen ombildades 2002 och ägdes tidigare av Svenska Bostäder.

Lägenheten är belägen i det populära området Hammarbyhöjden, där du har direkt närhet till Nackareservatets vackra natur. Samtidigt som det är endast cirka 15 min promenad till Södermalm och ca 4 min till Hammarbyhöjdens centrum, där det bland annat finns mataffärer, restauranger, 7-elevenbutik, gym mm. Från Hammarbyhöjdens Centrum går även tunnelbanans gröna linje som tar dig innan för tullarna på cirka 5 minuter.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration