Tidaholmsplan 24 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Möjlig 4:a - Renoveringschans!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 426 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tidaholmsplan såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Tidaholmsplan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen på visning av denna charmiga funkis-trea om 76 kvm med många fina originaldetaljer bevarade. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med stora och öppna sällskapsytor och flexibel planlösning. En lägenhet med ljusa ytskikt, högt i tak samt två ordentliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Rymligt vardagsrum med vacker fiskbenspakett, öppen spis samt utgång till balkong mot skogsparti i soligt sydvästläge. Ett ljust kök med arbetsytor och förvaringsmöjligheter högt som lågt med möjlighet till en öppen planlösning mot matplatsen invid fönsterparti mot lummig baksida. För den som önskar går det att bygga om lägenheten till en 4:a

Här bor Ni perfekt i hjärtat av Hammarbyhöjden. Runt hörnet finns tunnelbana samt Finn Malmgrens Plan med småbutiker, livsmedelsaffär och service.
Brf Läxan nr 1 är mycket välskött samt stabil bostadsrättsförening med låg skuldsättning.

På säljarens begäran kommer lägenheten inte säljas före öppen visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration