Tidaholmsvägen 26 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

3:a Öppen spis och balkong - 1 min T-bana!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
4 211 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tidaholmsvägen såldes av oss 2019-01-21. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Tidaholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna underbara trea om 61 kvm har ett vackert ljusinsläpp, och när skymningen väl fallit utgör den eldningsbara öppna spisen en härlig mysfaktor. På den uppstigna balkongen kan man tillgodose sig med eftermiddags- och kvällssolen. Skicket är det bästa tänkbara och lägenheten har genomgått en varsam renovering, den genomgående renoveringen har lett till ett stilfullt resultat. Förbryllande nog har den uppiggande lägenhet kvar sin 40-talscharm, såsom fiskbensparkett i vardagsrummet och originalbeslag. Den kvarstående charmen samt den tidstypiska renoveringen kommer väcka ditt habegär på direkten!

Lägenheten ligger belägen med närhet till Nackareservatet med möjlighet till utförsåkning, längdskidor, trevliga promenadstråk, badsjöar och mycket mer. 1 min till T-bana, matbutik och service!

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration