Ulricehamnsvägen 35 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Toppfräsch 5:a - Granne m Nytorps Gärde!

Slutpris
5 950 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
6 183 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulricehamnsvägen såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Ulricehamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till denna trivsamma 5:a om 97 kvm. Lägenheten är belägen på lugn gata en våning upp i fastighet med hiss. Här erbjuds en lägenhet med ljusa ytskikt och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenhetens yta disponeras idag genom 4 sovrum samt ett generöst vardagsrum som delvis ligger i en socialt öppen planlösning mot köket. Topprenoverat kök från Ballingslöv med rikligt av förvaringsmöjligheter och arbetsytor, matplats invid fönster för hela familjen, stor köksö och vitvaror i allra högsta klass. Ifrån köket nås balkongen i ostört läge med sol från lunch till kvällen. Två badrum som förenklar vardagen för familjen avsevärt.

För den som önskar går det att bygga om lägenheten så att man får en uthyrningsdel med väldigt enkla medel. Det finns redan 2 ingångar samt fördraget el, ventilation och vatten i anslutning till det mindre badrummet.

Föreningens hus gränsar till Nytorps Gärde, gång- och cykelvägar till en fotbollsplan samt utomhusbassäng. Samtidigt är det bara ett fåtal minuters gångväg till centrum och tunnelbanan. På vintern går skidspåren över Nytorps Gärde till Nackareservatet. Nackareservatet har allt från badsjöar, skridskoåkning, utomhusgym, 9 håls golfbana och mycket mer. Hammarbyhöjdens T-bana ligger ca 4 min bort som tar dig in till city på ca 10 min samt service butiker via både Björkhagen och Hammarbyhöjdens centrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration