Vänersborgsvägen 24 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Vänersborgsvägen 24 - Hammarbyhöjden

Slutpris
3 400 000 kr
Referensnummer
66 136
Boarea
67 kvm
Avgift
4 137 kr/mån
Driftkostnad
329 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänersborgsvägen såldes av oss 2014-11-07. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Vänersborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv gavelfyra om 67 väldisponerade kvm i ett lugnt och eftertraktat läge i hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum i gavel med utgång till balkong i härligt söderläge, ett praktiskt kök, tre bra sovrum samt ett fräscht badrum och gott om förvaring.

Här bor du med ett av områdets bästa lägen, lugn och skyddat med endast två minuter till T-bana och service vid Finn Malmgrens plan och samtidigt nära till naturen och Nackareservatet.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.