Vikstensvägen 48

Vikstensvägen 48

Slutpris

3 575 000 kr


Kärrtorp— Johanneshov— STOCKHOLM

Vikstensvägen 48


Slutpris
3 575 000 kr

Kärrtorp— Johanneshov— STOCKHOLM

Ljus gavellägenhet i genomgående gott skick och balkong i sydväst!

Välkommen till en ljus och välplanerad lägenhet om 71 kvm. Här har säljarna gjort en fantastiskt arbete med att bevara 50-tals charmen i symbios med moderna lösningar och tillägg för bästa komfort. Här finns självklart köksstommar och beslag kvar i original men också modernare inslag som slitstark trestavig parkett i Berglönn och infräst el.

I hallen välkomnas ni av god förvaring och vackert marmorgolv för blöta dagar. Här öppnar bostaden upp sig och ni når enkelt alla rum.

2015 renoverades köket och en ny linoleumatta och nya tapeter tog plats. Skåpluckorna lackades och fick nya beslag, den rostfria bänken behölls och även så bakbordet. Vitvarorna byttes ut till nya och en bänkdiskmaskin monterades under diskhon. Matplatsen rymmer 4-6 personer där ni kan avnjuta middagen med utsikt över den härliga innergården. Här finns ett lättarbetat kök med allt att önska.

Vardagsrummet får ljus från stora fönster i två väderstreck och passar lika bra för mysiga hemmakvällar som kalas. Här finns gott om plats för både sällskapsdel och läshörna/arbetsplats. I hela lägenheten har säljarna fräst in elen och omplacerat eluttagen till användarvänliga lägen. Fönsterbänkar och elementskydd är återskapade i original och följer den röda tråden.
Från vardagsrummet tar ni er ut till balkongen. Här finns gott om plats till stolar och bord i ett sydväst läge med sol större delen av dagen. Vid större bjudningar finns den härliga innergården att tillgå.

Det större sovrummet har plats för dubbelsäng och sängbord. Här finns de inbyggda garderoberna med överskåp kvar. Krävs mer förvaring finns plats för byrå eller fristående garderober. Det andra sovrummet har två inbyggda garderober och plats till dubbelsäng, sängbord och arbetsplats. Båda har fönster mot lugn gata.

Badrummet har ett klinkergolv och ljust kaklade väggar. För bästa komfort är WC vägghängd och badrumsskåp ovan handfat. Dusch, tvättmaskin från Elektro-Helios (2014).

Precis bakom knuten ligger Nackareservatet och den vackra Söderbysjön. Friluftsanläggningen Hellasgården ligger inte långt bort med badsjöar, motionsspår, skid-och skridskospår på vintern. Området är perfekt för den som vill ha närhet både till innerstad och till natur. Idrottsplats med fotbollsplaner och ishockeyrink finns också. Med tunnelbana tar det 15 min till T-centralen. Affärer, bank, postservice och restauranger finns i Kärrtorps centrum samt Turteatern och Biograf Reflexen.

Grundskola och gymnasium finns, samt flera förskolor.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 027 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.