Kullerstensvägen 27 / Jordbro / Haninge

1-planshus för familjen som söker livskvalité

Slutpris
3 605 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Tomtarea
403 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-04
Bostaden är såld!

Denna atriumhus på kullerstensvägen såldes av oss 2020-09-04. Se alla våra försäljningar i Jordbro samt även på kullerstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jordbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sällan dyker chansen upp att förvärva ett enplanshus i södra Jordbro och mer sällan ett hus som är så välvårdat att det bara är att flytta in och njuta av husägarlivet. Med fyra sovrum, två badrum, ett välutrustat kök och tvättstuga samt vardagsrum med braskamin och stor middagssalong finns här allt den bekväma barnfamiljen eller pensionärsparet kan önskar sig. Addera till en prunkande trädgård, ett generöst uterum samt en mindre pool och husdrömmen är komplett. Förutom härligt ljusinsläpp från stora fönster bjuds det även på en bekväm planlösning fördelad på ett plan med stora sociala ytor invändigt som utvändigt samt en inhägnad trädgård utan insyn. Här är det bara att släppa ut barnen eller för den delen hunden och njuta av fritiden. Stort förråd med två separata rum, friggebod och vedbod finns intill huset samt garageplats endast några meter bort.

Fastigheten är belägen i kvarteret Jutholmen, intill Gullringskärrets naturreservat och Jordbro järnåldersgravfält vilka båda erbjuder underbara naturvistelser med ett historiskt vingslag. Kort promenad bort finns det gamla jordbrukssamhället Kalvsvik kvar med flertal hagar och häststall.
Det är mindre än ett par hundra meter till närmsta busshållplats med förbindelser till pendeltågsstationen såväl som centralorten Handen och Gullmarsplan. Pendeltågsstationen är belägen knappt 1 km bort varifrån Stockholm city nås inom 30 minuter.
Här finns gott om förskolor och flertal grundskolor däribland närliggande Höglundaskolan.
Jordbro utmärker sig med sina trafikfria områden, parklek mitt i samhället, äventyrsfyllda lekplatser samt det populära, sommaröppna utomhusbadet med den välbesökta idrottsplatsen intill. Här bor du nära allmän service och endast 5 km till Haninge centrums fina galleria och shoppingutbud.

Varmt välkommen till ett unikt tillfälle och en upplevelse på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jordbro

I Jordbro finns närhet till allt man behöver samt smidiga kommunikationer in till Stockholm C. Höglundaparken i anslutning till centrum har bollplan, tennisbanor, utomhusbassäng och elljusspår. Jordbro omges av fina natur- och strövområden.

Jordbro C

I Jordbro centrum finns all service såsom mataffärer, vårdcentral, tandvårdsmottagning, apotek, bibliotek samt ett antal mindre butiker och ett par pizzerior. Närhet finns även till Hanings C:s generösa butiksutbud med ett flertal restauranger, caféer, bowling mm.

Sport och fritid

2 km väster om Jordbro ligger skogsområdet Hanveden som är en populär utflyktsplats. I Paradisets naturreservat som ligger i Hanveden kan man vandra längs långvandringsleder eller strosa omkring bland nästan orörda skogspartier. Här finns även ett flertal små sjöar, varav Öran ligger närmast Jordbro, samt Tornberget som med sina 111 meter över havet är Haninge kommuns och även Stockholms läns högsta punkt. I Jordbro finns det ett antal fotbollsplaner, tennisplaner, gym och rackethall samt ett elljusspår. För den hästintresserade finns det ett par hästgårdar både söder och öster om Jordbro. Fina ströv och rekreationsområden finns i bl.a Gullringskärrets naturreservat med djup, orörd skog samt ett av landets största järnåldersgravfält.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av flera bussar (810, 835, 837 m.fl) samt pendeltåg (Kungsängen-Sthlm-Västerhaninge/Nynäshamn). Med bil tar det endast ca 20 min till Gullmarsplan för vidare färd till Sthlm central eller Södra länken.

Skolor och barnomsorg

Flera skolor finns i Jordbro: Kvarnbäcksskolan samt nybyggda Höglundaskolan. Även ett flertal förskolor finns i närområdet.

Liknande bostäder i närheten