Stavangergatan 32

Stavangergatan 32

Slutpris

1 850 000 kr


Kista— Stockholm

Stavangergatan 32


Slutpris
1 850 000 kr

Kista— Stockholm

Välkomna till denna hemtrevliga 3.5:a på Stavangergatan 32!

Välkomna till denna hemtrevliga 3.5:a på Stavangergatan 32. Detta är en perfekt lägenhet för dig som bara vill flytta in och trivas. In i den inbjudande hallen finns det goda avhängningsmöjligheter. Hallen består av vita väggar och laminatgolv. Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett socialt, öppet och lättmöblerat rum med laminatgolv och vita väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa i de flesta
storlekar. Vardagsrummet har fönster i 2 olika väderstreck.
Köket erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats för förvaring. Köket är utrustat med kyl, frys, spis/ugn samt fläkt och diskmaskin. Här finns även rum för matplats.

Vidare erbjuder bostaden ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt utgång till balkongen. I sovrummet omges du av tapetserade väggar och laminatgolv.
Det rymliga förrådet erbjuder gott om plats för förvaring och används idag som ett extra sovrum med inbyggt fönster in till sovrummet.
Fräscht och funktionellt badrum med kaklade väggar samt klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, kommod, spegelskåp, badkar och tvätt/tork.

EL INGÅR I AVGIFTEN!
Kontakta ansvarig mäklare för bokad privat visning måndag-fredag.


Boarea
76 kvm
Avgift
5 360 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-02-12

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Stavangergatan såldes av oss 2023-02-12. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Stavangergatan.

Boka värdering

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.