Sök Meny
Såld

Stockholm / Kista / Borgarfjordsgatan 21a, vån 16

Fantastisk väldisponerad trea på 16:e våningen i Stockholms högsta hus med en underbar utsikt!

Välkommen till en fantastisk väldisponerad trea på 16:e våningen i Stockholms högsta hus med en underbar utsikt!
Fastigheten är 36 våningar hög och högst upp finns en gemensam takterrass med relaxavdelning och bastu! Lägenheten har ett vackert stilrent svart kök från Vedum, svarta vitvaror och ljusgrå bänkskiva som övergår i stänkskydd. Härligt stort vardagsrum och en loggia om 4 kvm som ger ett fint ljusinsläpp och en härlig känsla av både ute och inne året runt. Två bra sovrum där det större sovrummet har plats för dubbelsäng och utrustat med rymlig skjutdörrsgarderob. I hallen finns en stor klädkammare. Fräscht helkaklat badrummet med vitt matt kakel på väggarna och svart/grått klinkergolv. Här finns en duschvägg i glas, svart kommod med spegel ovanför samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och skåp ovanför.

Föreningen Kista Torn ligger granne med Kista Galleria, har endast ett par 100 meter till tunnelbanans blå linje som tar dig till Stockholms innerstad på ca 18 minuter. I Kista Centrum finns även flertalet bussförbindelser som tar dig till stora delar av norra och västra Stockholm, till Arlanda tar det bl.a. mindre än 30 minuter. Åker du bil så finns anslutning till E4:an samt E18 i närheten.

Sponsrade länkar
Stockholm / Kista
Borgarfjordsgatan 21a, vån 16
Slutpris: 3 900 000 kr
Boarea: 97 kvm
Avgift: 5 192 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 16 av 36 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Kista / Borgarfjordsgatan