Skagafjordsgatan 5 / Kista / Stockholm

Skagafjordsgatan 5, 5 tr

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
52,5 kvm
Avgift
2 457 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skagafjordsgatan såldes av oss 2018-12-14. Se alla våra försäljningar i Kista samt även på Skagafjordsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kista är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppfräsch och modern lägenhet med allt man kan tänka sig! Lägenheten är försedd med stort kök som har en modern öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrum som rymmer dubbelsäng och har plats för mycket förvaring. Från vardagsrummet har man utgång till en stor solig balkong . Helkaklat badrum som är försedd med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Nedanför balkongen finns en trevlig innergård där man kan grilla och spendera trevliga eftermiddagar och kvällar. Föreningen har en vision om att ha sociala gemenskap och en grön idyll.

I huset finns ett trevligt café och i huset bredvid finns en pizzeria. I närområdet finns dessutom ett stort naturområde med löp/skidspår, pulkabacke samt fotbollsplan. Gott om butiker och restauranger i Kista Galleria som även erbjuder gocart, bio och mycket mer.

Goda kommunikationer via T-bana som tar dig till city på 17 min, nedanför huset går bussen som tar dig till Arlanda på ca 25 min. År 2023 beräknas tvärbanan vara färdigbyggt i Kista centrum och tillsammans med tunnelbanan kommer kommunikationen Kista som även sammanbinder Bromma och Bromma flygplats. Besök gärna: http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/klart-nu-byggs-tvarbanans-kistagren/repplm!ONUerTtSvlVlE@OzdxtEIA/

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration