Rönnbärsvägen 39, 1 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

Toppfräsch 3:a med balkong i väst!

Slutpris
1 515 000 kr
Referensnummer
162 287
Boarea
84 kvm
Avgift
4 046 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Låghus
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rönnbärsvägen 39, 1 tr såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välrenoverad och genomgående mycket fräsch 3:a med trevlig planlösning! Stilrent IKEA kök fr -09 med fina detaljer som ismaskin i frysdörr, glasmosaik och inbyggd väggnisch med belysning. Hall med klinkergolv, helkaklat duschrum fr -10 med tvättmaskin och torktumlare fr -12, gästwc med klinkergolv och mosaik fr -09. Genomgående nya fina ytskikt! Säkerhetsdörr, över 8 700 kr i rep.fonden och genomfört stambyte via relining. Balkongen med kvällssol har infravärme och trätrall. Ett stort förråd ligger i anslutning till entrén samt även ett externt förråd i garagelänga. Mycket bra och stabil HSB förening med närhet till affärer, skola, förskola, tvättstuga och Lillsjöns härliga natur och bad. Välkommen att bara flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.