Mandolinvägen 14

Mandolinvägen 14

Slutpris

6 350 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Mandolinvägen 14


Slutpris
6 350 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Formidabel representationsvilla från Eurohus på återvändsgränd!

Välkommen till ett klassiskt och exklusivt Eurohus om 212 + 37 m² med exceptionellt stora sällskapsytor! Exemplarisk för representation av större sammankomster - vare sig det gäller "business or pleasure". Mycket flexibel planlösning där möjlighet finns att få upp till totalt 7 st. sovrum. Eurohus är 1980-talets Rolls-Royce med sin vackra estetik och påkostade materialval, som t.ex. genomgående parkett av regnskog. Med sitt läge längst in på lugn återvändsgata, inbäddad i sin vackra uppvuxna trädgård på 1 001 m² och granne med skogsparti får man en särdeles privat känsla trots villans iögonfallande storlek. På senare år har taket tvättats och målats, fasaden har målats om, fönstermarkiser har tillkommit, radiatorer har bytts ut, fiber har dragits in och garageporten har blivit fjärrstyrd. Asfalterad uppfart för flera besökare, gott om uteplatser och två fantastiska balkonger! Brunna är en idyll med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till stormarknad, golfklubb, svampskog och bad i Mälaren. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Besiktigat och energideklarerat. Se vidare information om huset i bifogade pdf:er. Tillträde enligt överenskommelse.


Boarea/biarea
212/37 kvm
Driftkostnad
32 835 kr/år
Tomtarea
1 001 kvm
Rum
6 rum (2-7 sovrum)
Såld
2020-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.