Brunna Park / Kungsängen / Upplands-Bro

Referensnummer
400 487
Boarea
119.4 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Mäklarhuset Friends
Kommentarer från vänner och ägare

Många! Men när vi köpte lägenheten var det främst utsikten vi föll för, den slås man av året om, varje dag dygnet runt. Vi stannar upp flera gånger varje dag och tittar ut över gröna dal och vi ser flera kilometer bort. På vintern
när snön ligger tung och lampor lyser över hela staden på kvällen känns det som den vackraste sagolandskap. Att det var tyst och att vi bor högt över staden. Här uppe är det alltid tyst inne och vi har aldrig hört av att vi har grannar.
Planlösningen, den är super!

Emma
Fördelar med
Att det är helt nybyggt, och 4 terasser gör att du har alltid sol, skugga, fläkt , vindstilla på någon av terasserna. För dygnets alla timmar- tidig morgon till kväll.
Emma
Planlösningen är fantastiskt bra med en social del och en mer privat del med sovrummen. OCH 3 toaletter.
Emma
Den fantastiska utsikten och närheten till matbutik, apotek, lekplatser och naturen. Ett förstklassigt gym och garage i huset är grymma mervärden.
Emma
Området

Att bo i Brunna Park

Här bor du granne med naturen! Gångavstånd till den nya handelsplatsen, idrottsplatsen och två insjöar. Nära på/avfart till E18 och goda bussförbindelser till både Kungsängens centrum och Brunna.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Fördelar

#Restauranger
#Barnvänligt
#Lugnt
#Växande område
#Golf
#Butiksgata/köpcentrum
#Parker/Grönområden
#Båtliv
#Tryggt
#Bussar
#Ridning
#Motionsspår
#Sport och friluftsliv
#Gym
#Badstrand

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn