Kvartsstigen 12

Kvartsstigen 12

Slutpris

3 860 000 kr


Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Kvartsstigen 12


Slutpris
3 860 000 kr

Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Trivsamt hus i barnvänlig idyll!

Pass på! Populär husmodell på friköpt tomt i eftertraktade Lillsjöområdet! Ypperligt läge långt in i området och granne med parken och lekplatsen! Trevlig sydvästvänd atriumgård med rejäl uteplats byggd 2009 i insynsskyddat läge. Mysig täljstenskamin från 2013 i det nyrenoverade vardagsrummet 2019, fint och ljust IKEA kök från 2009, fräsch helkaklad tvättstuga från 2009, trevligt badrum med sjösten och golvvärme och fyra ordentliga sovrum. Huset har även ett yttertak från 2010, målad och delvis utbytt träpanel 2011 samt varmvattenberedare och luftvärmepump från 2008. P-plats i garagelänga med el, två extra p-tillstånd, kabel-tv och bredband via Com Hem ingår i samfällighetsavgiften. Kort promenad till förskola, skola, buss, matbutik, bad och fiske i sjöar, vacker natur och idrottsplats med konstfrusen is. Bussen ansluter till pendeltåget nere i Kungsängen centrum som går i kvartstrafik. Tågresan in till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen!


Boarea
119 kvm
Driftkostnad
37 750 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.