Mandolinvägen 11

Mandolinvägen 11

Slutpris

5 700 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Mandolinvägen 11


Slutpris
5 700 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Stor härlig 1,5-plans villa i populära Brunna !

Varmt välkommen till en härlig villa om 165+14 m²! Hela huset har genomgått en totalrenovering under åren 2014-2017, både exteriört och interiört, bland annat nytt yttertak, huset ommålat, nya fönster, ny tillbyggd altan, två nya badrum, nytt kök, installerad luftvärmepump, bara för att nämna några! Villan har 7 rum, varav 5 sovrum, öppna sociala ytor på entréplan. Gott om ljusinsläpp samtidigt som grönska skyddar från insyn. Mysig täljstenskamin som förhöjer känslan! Tvättstuga med groventré. Garage med plats för bil och hobbyfix. I anslutning till garaget finns ett vinterbonat rum som kan användas som generationsboende, kontor m.m. Besiktningsprotokoll finns. Numera lättskött tomt tack vare ett gediget bakgrundsarbete, staket och vacker tuja som inramning. Baksida med rejäl altan i bästa västerläge med eftermiddags- och kvällssol!cBrunna är ett mycket uppskattat område för barnfamiljen. Med gångavstånd till skola (F-9), naturen, bussförbindelser mot både Norrboda med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Med 5 minuters bilfärd så är du uppe på E18 både söder- och norrgående. För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, system samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl) och (Stora Coop).


Boarea/biarea
165/14 kvm
Driftkostnad
32 913 kr/år
Tomtarea
868 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.