Knektvägen 1, 4 tr

Knektvägen 1, 4 tr

Slutpris

1 495 000 kr


Kungsängen Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Knektvägen 1, 4 tr


Slutpris
1 495 000 kr

Kungsängen Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Inflyttningsklar 1:a i centrum med stor inglasad balkong i väst!

SÄNKT PRIS! Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss!
Rakt igenom stilren och helrenoverad 1:a om 41 m² med inglasad och utbyggd balkong 2019 under tak i rakt västerläge! Perfekt läge mitt i Kungsängens centrumkärna med 2 minuters promenad till affärer, restauranger och allmänservice m.m. Mycket fint helkaklat duschrum från 2018 med golvvärme, ljus och rymlig hall med praktisk skjutgarderob, riktigt snyggt och modernt kök från 2012 och stort allrum med plats för både säng- och soffmöbler. Fint enhetligt ekparkettgolv och fräscha ytskikt samt omdragen el i hela lägenheten 2013. Stabil och uppskattad HSB förening som har genomfört ett traditionellt stambyte 2016-2018. Det finns vindsförråd, barnvagnsförråd i entréplan och tvättstuga i källarplan samt nära till parkeringsplats. Grön fin gård med grill- och uteplats, fotbollsplan samt lekplats. På lagom avstånd finns idrottsplats, sportbar, golfbana, fina strövområden, ridskola/stall samt bad- och båtplats i Mälaren. Kvartstrafik på pendeltåget från Kungsängens station till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt.

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2018): ca. 5 500 kr.


Boarea
41 kvm
Avgift
3 042 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-03-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.