Prästhagsvägen 20

Prästhagsvägen 20

Slutpris

6 725 000 kr


Strandvägsområdet— Kungsängen— Upplands-Bro

Prästhagsvägen 20


Slutpris
6 725 000 kr

Strandvägsområdet— Kungsängen— Upplands-Bro

Villa "Sjöhaga" med sjöutsikt och en av områdets största tomter!

Nu är villa "Sjöhaga" till salu på Kungsängens gräddhylla; Strandvägsområdet! Hänförande tomt som till storleken är svårslagen för området. Sjöutsikt från flera platser på tomten och bedårande utsikt över Mälaren från villans övre plan. Villan erbjuder möjlighet till hela 6 sovrum! Med sin installerade bergvärmepump 2011 och vattenburna system ger huset låga driftkostnader. Köket renoverades i sin helhet 2011 med fina finesser för en matlagningsglad person. Villan har även vitvaror av hög kvalitet (Miele), fiber indraget, braskamin, automatsäkringar, flertalet isolerglasfönster, helkaklad tvättstuga 2011, helkaklad wc och ett stort helkaklat badrum med hörnbadkar. Taket är bytt 1996 och panelen på villan byttes ut 1997. Väl tilltaget dubbelgarage byggt 2015 med egen luft/luftvärmepump, fjärrstyrd garageport och ett stort loft med fönster. Bakom garaget finns en carport, på ena långsidan finns ett vidbyggt cykelförråd och på den stora uppfarten ligger marksten. Härligt stor inglasad balkong som vetter rakt mot Mälarens glittrande vatten. Nedanför balkongen finns ett stort trädäck i söder. Tågresan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Kommunen erbjuder högklassiga golfbanor, galoppbana, konstfrusen is, båthamnar, badplatser, vacker natur, ridhus och stall m.m. Du vill inte missa detta hus så anmäl Dig gärna till visningen. Önskas en individuell visning med tanke på Coronaviruset? Ring oss! Väl mött!


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
29 815 kr/år
Tomtarea
1 556 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-07-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.