Kungsvägen 6 D, Entréplan

Kungsvägen 6 D, Entréplan

Slutpris

2 500 000 kr


Svartviken— Kungsängen— Upplands-Bro

Kungsvägen 6 D, Entréplan


Slutpris
2 500 000 kr

Svartviken— Kungsängen— Upplands-Bro

Stilfull gavel 3:a med Mälarutsikt!

På populära Kungsvägen erbjuds nu en stilfull gavel 3:a om 95 m² där superlativen står som spön i backen! Här bor Du kompromisslöst med garanterad parkeringsplats vid inflytt och med en månadsavgift som innehåller flera fördelar. Härligt ljusinsläpp från tre väderstreck, ordentlig balkong badandes i sol och vacker utsikt över Mälaren samt naturen som granne! Bostaden är genomgående smakfull med ekparkett och vitmålade väggar, 2 gedigna sovrum i svalt läge, och ytterligare ett rum som idag används som matplats men kan lätt nyttjas som ett sovrum/arbetsrum med vackert fönsterparti i vinkel som medför ett trevligt ljusinsläpp. Fint helkaklat duschrum med tvätt- och torkmaskin, vackert och modernt kök i ek med öppen planlösning mot vardagsrummet, rejäl rostfri arbetsbänk, trevligt fönsterparti där man kan njuta av Mälaren och naturen medan maten tillagas. Stort vardagsrum med god plats för soffgrupp och TV-möbel, ljusinsläpp från två håll och utgång till den fräscha balkongen om 6 m² med utsikt mot Mälaren - här kan solen avnjutas från lunch till kvällen. Bostadsbyggnaden ligger i souterräng vilket gör att man är belägen ovan marken vid balkongen och köket och med det får ett ostört läge.

Brf Svartviken med sin inramning av natur och Mälaren, trevliga atmosfär och väl omhändertagande av blomster och välskötta gårdar får man en känsla av stil och finess. Föreningen har god ekonomi efter sina knappa 14 år, välinvesterade pengar med att installera en ny bergvärmeanläggning och med det kunna dra ned driftkostnaden. Detta resulterade i en minskning med 5% på de boendes månadsavgift samt att energiklassen gick får bra till toppen (energiklass B (A-G)). P-plats garanterad och nås på bekvämt avstånd samt närhet till Kungsängen centrum.

För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a vid Gröna Udden och Ryssgraven i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl och Stora Coop).
Även nära till bad- och båtplats i Mälaren. Önskas en individuell visning med tanke Coronaviruset? Ring oss!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta kr. ca 8 528 kr/m²

Tillträde önskas i början på oktober - Välkomna!


Boarea
95 kvm
Avgift
5 188 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-06-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.