Hjortronvägen 87, bv

Hjortronvägen 87, bv

Slutpris

2 235 000 kr


Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Hjortronvägen 87, bv


Slutpris
2 235 000 kr

Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Ytskiktsrenoverad 3:a i markplan mot väst!

Riktigt trevlig och rymlig 3:a i en stabil och eftertraktad HSB förening! Genomgående nya ytskikt och golv i alla rum! Hall med klinkergolv och säkerhetsdörr. Helt ny, helkaklad och utbyggd gäst-wc från 2021! Ljust och fint kök med ordentlig matplats och nyare energieffektiva vitvaror. Stort badrum, två bra sovrum, båda med garderober, och ett väl tilltaget vardagsrum. Härifrån nås den utbyggda uteplatsen i väster! Stort förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Föreningen har en mycket god ekonomi och som genomfört stambyte via re-lining 2012-2013. Möjlighet till 1 000 Mbit/s. Väldigt uppskattat område med närhet till förskolor, skolor, badplats, livsmedelsbutiker samt idrottsanläggning och nära till tvättstuga, parkering (god tillgång) och busshållplats. Täta bussförbindelser mot Kungsängen centrum och pendeltåg med kvartstrafik mot Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Kom ihåg att anmäla Er till visningen - varmt välkommen!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 554 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.