Vinbärsstigen 12

Vinbärsstigen 12

Slutpris

5 425 000 kr


Gröna Dalen— Kungsängen— Upplands-Bro

Vinbärsstigen 12


Slutpris
5 425 000 kr

Gröna Dalen— Kungsängen— Upplands-Bro

Totalrenoverat 1-planshus på eftertraktad adress!

Väntan är över! Påkostat, stilsäkert, modernt och genomtänkt! Många vackra ord kan definiera detta totalrenoverade 1-planshus som fått en rejäl ansiktslyftning 2017-2022! För att nämna några av alla fina attribut som huset har kan nämnas nytt yttertak, nya v/a-stammar, fiber med nätverk, ny frånluftsvärmepump, ny luftvärmepump och installerad braskamin. Lägg därtill ett läckert Puustellikök, stilsäkert badrum, lyxig gäst-wc, genomgående ekparkettgolv, förstärkta innerväggar, nya eldragningar m.m. och en öppen planlösning för sociala sammankomster. Fin trädgårdstomt med mycket ätbar flora, uppvuxen thujahäck och dubbla altaner varav en med platsbyggd paviljong. Rejält förråd intill huset och garage i länga med fjärrstyrd port 50 meter bort. Särdeles populärt område med strategiskt läge nära till det mesta. Kungsängen centrum erbjuder diverse allmänservice, restauranger och butiker samt buss och pendeltåg. Resan med tåget till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. 10 minuter gångväg till handelsplatsen Brunna Park med bl.a. Lidl, Stora Coop, Biltema och Byggmax. Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, padelbanor, galoppbana, äventyrsbad, discgolfbana och vacker natur m.m. Även nära till Lillsjön/Örnässjön och Mälaren med badplatser och båtklubbar. Tillträde enligt överenskommelse. Besiktigat och energideklarerat. Vänligen anmäl Er till visningen för att inte missa ett säkert kort för hela familjen - väl mött!


Boarea/biarea
102/27 kvm
Driftkostnad
36 135 kr/år
Tomtarea
473 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-09

Mäklarhuset Kungsängen

Denna villa på Vinbärsstigen såldes av oss 2022-06-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Vinbärsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.