Sök Meny
Såld

Kungsängen - Tibble / Björnbärsstigen 16, 1 tr

Splitterny 2:a med sjöutsikt i populär brf!

Man kan renovera, och så kan man renovera - som ett fullblodsproffs! Denna 2:a om 67 kvm är unik! Jag fick möjligheten att se den som helt betongren i höstas, för att nu få äran att sälja den i skick som nyproduktion! Varenda pinal är bytt förutom den extremt gedigna säkerhetsdörren; från golvlister, dörrposter, el (jordad, automatsäkringar, jordfelsbrytare, nya uttag och strömbrytare från Schneider), garderober, blombänkar, socklar, trösklar, innerdörrar, trätrall och belysning till golv, golvvärme, väggytskikt, spotlights, inredning garderober och klädkammare, det toppmoderna köket, det påkostade duschrummet samt all maskinell kvalitetsutrustning (Electrolux) - allt anno 2017! Och bäst av allt är att fackmän med behörighet har gjort varenda moment och allt är helt oanvänt! Stort förråd med hyllplan och fönster i anslutning till lägenhetens entré. Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön, idrottsanläggning, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot både Brunna med Coop Forum och Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Omåttligt populär och lågt belånad HSB förening. Tänk Dig det bästa av tre världar - nyproduktion i en gammal stabil förening med extremt låg avgift och ett av Tibbles absolut bästa lägen med fri sjöutsikt mot Mälaren - det blir inte bättre! Så passa på, jag vågar nämligen påstå att det kommer dröja till att Du får en sådan här chans igen. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Vi ses på visningen alt. i VR (Virtual Reality) - se bilderna!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 950 kr.

Sponsrade länkar
Kungsängen / Tibble
Björnbärsstigen 16, 1 tr
Slutpris: 2 400 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 2 894 kr/mån
Driftkostnad: 125 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-01-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Björnbärsstigen