Duffelvägen 2

Duffelvägen 2

Slutpris

4 100 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Duffelvägen 2


Slutpris
4 100 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

1 ½ plans friliggande villa på hörntomt i populära Brunna!

Varmt välkommen till en fantastisk 1 ½ plans villa i populära Brunna! Här bor du på lugn återvändsgata längst in i området där barnen kan lära sig cykla och leka tryggt utanför huset. Ljust renoverat kök från IKEA 2011 med rejäl matplats för större sällskap, vitvaror från samma år. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster mot altan. Två sovrum på entréplan och två på övre plan med möjlighet att få ytterligare ett sovrum om så önskas. Renoverad tvättstuga 2015 med gott om förvaring och klinkergolv med golvvärme. Fräscht helkaklat badrum på entréplan och helkaklat duschrum på övre plan. Fiber är indraget 2017. Parkeringsplats för två bilar samt en tredje i garaget som har nytt tak 2014. Stor altan om ca. 55 m² byggd 2018 med nedsänkt spabad från Hydropool 2017. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Huset är besiktigat och energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse.


Boarea
152 kvm
Driftkostnad
35 233 kr/år
Tomtarea
395 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.