Duffelvägen 2 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

1 ½ plans friliggande villa på hörntomt i populära Brunna!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
35 233 kr/år
Totalareal
395 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Duffelvägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Duffelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en fantastisk 1 ½ plans villa i populära Brunna! Här bor du på lugn återvändsgata längst in i området där barnen kan lära sig cykla och leka tryggt utanför huset. Ljust renoverat kök från IKEA 2011 med rejäl matplats för större sällskap, vitvaror från samma år. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster mot altan. Två sovrum på entréplan och två på övre plan med möjlighet att få ytterligare ett sovrum om så önskas. Renoverad tvättstuga 2015 med gott om förvaring och klinkergolv med golvvärme. Fräscht helkaklat badrum på entréplan och helkaklat duschrum på övre plan. Fiber är indraget 2017. Parkeringsplats för två bilar samt en tredje i garaget som har nytt tak 2014. Stor altan om ca. 55 m² byggd 2018 med nedsänkt spabad från Hydropool 2017. Brunna är en idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, busshållplats och golfklubb. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda med stormarknader och till Kungsängens fina idrottsplats. Pendeltågsstation i Kungsängen med kvartstrafik till Stockholm City, resan tar ca. 25 minuter. Huset är besiktigat och energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration