Enbärsvägen 1, 3 tr / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

KANONFIN STOR 3:A MED BALKONG I SYDVÄST!

Slutpris
1 695 000 kr
Referensnummer
132 734
Boarea
97 kvm
Avgift
6 092 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enbärsvägen 1, 3 tr såldes av oss 2014-09-01. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kanonfin 3:a om 97 m² med balkong i bästa sydvästläge! Idag nyttjas lägenheten som en stor 3:a men plats finns för ytterligare ett sovrum då det ursprungligen är en 4:a. Genomgående fräscha ytskikt som klinkergolv i hallen och enhetlig ekparkett i hela lägenheten. Flertalet stora fönster skapar en fantastisk rymd! Vitt kök i öppen planlösning mot stort vardagsrum. Balkong med eftermiddags- och kvällssol. Två sovrum, helkaklad WC samt ett stort helkaklat duschrum med golvvärme och tvättpelare! Med tre rymliga klädkammare finns det även gott om plats för förvaring. Närhet till Kungsängens nya idrottsplats, buss, parkering, förskola, skola, livsmedelsbutik och populära Lillsjön med bad och fina promenadstråk. Trivsam förening med en engagerad styrelse. Lägenheten bör ses, välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.