Fagerlidsvägen 5

Fagerlidsvägen 5

Slutpris

6 550 000 kr


Strandvägsområdet— Kungsängen— Upplands-Bro

Fagerlidsvägen 5


Slutpris
6 550 000 kr

Strandvägsområdet— Kungsängen— Upplands-Bro

Svårslagen villa i ett än mer svårslaget läge!

Mycket sällan återkommande försäljning! En fantastisk och representativ villa om hela 263 m² (133 m² + 130 m²) på lugn återvändsgata med en minuts gångväg till pendeltåget och Kungsängen centrum! I populära strandvägsområdet med två minuter till Mälarens glittrande vatten, båthamnar och badplats ligger denna vackra fastighet inbäddad i grönska - helt privat läge men samtidigt mitt i centrumkärnan. Med sin vita stenfasad och nymålade svarta betongtak samt nya fönster i entréplan blir första intrycket mycket positivt. Invändigt slås man av de stora sociala ytorna, det stilrena och moderna köket, den vackra öppna spisen, alla förvaringsutrymmen och goda möjligheter till relax-, gym- och/eller hemmakontorsavdelning. Med sin installerade bergvärmepump ger huset låga driftkostnader! Väl tilltagen altan i sydväst med ett mycket insynsskyddat läge, uppvuxen trädgård med diverse fruktträd, buskar och planteringar, garage med plats för 1 bil och en asfalterad uppfart. Tågresan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Kommunen erbjuder högklassiga golfbanor, galoppbana, konstfrusen is, båthamnar, badplatser, vacker natur, ridhus och stall m.m. Du vill inte missa detta hus så anmäl Dig gärna till visningen. Väl mött!


Boarea/biarea
133/130 kvm
Driftkostnad
27 435 kr/år
Tomtarea
717 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-12-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.