Fagerlidsvägen 5 / Strandvägsområdet / Kungsängen / Upplands-Bro

Svårslagen villa i ett än mer svårslaget läge!

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea/biarea
133/130 kvm
Driftkostnad
27 435 kr/år
Tomtarea
717 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-12-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Fagerlidsvägen såldes av oss 2019-12-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Fagerlidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strandvägsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket sällan återkommande försäljning! En fantastisk och representativ villa om hela 263 m² (133 m² + 130 m²) på lugn återvändsgata med en minuts gångväg till pendeltåget och Kungsängen centrum! I populära strandvägsområdet med två minuter till Mälarens glittrande vatten, båthamnar och badplats ligger denna vackra fastighet inbäddad i grönska - helt privat läge men samtidigt mitt i centrumkärnan. Med sin vita stenfasad och nymålade svarta betongtak samt nya fönster i entréplan blir första intrycket mycket positivt. Invändigt slås man av de stora sociala ytorna, det stilrena och moderna köket, den vackra öppna spisen, alla förvaringsutrymmen och goda möjligheter till relax-, gym- och/eller hemmakontorsavdelning. Med sin installerade bergvärmepump ger huset låga driftkostnader! Väl tilltagen altan i sydväst med ett mycket insynsskyddat läge, uppvuxen trädgård med diverse fruktträd, buskar och planteringar, garage med plats för 1 bil och en asfalterad uppfart. Tågresan till Stockholm City tar ca. 25 minuter och går i kvartstrafik. Kommunen erbjuder högklassiga golfbanor, galoppbana, konstfrusen is, båthamnar, badplatser, vacker natur, ridhus och stall m.m. Du vill inte missa detta hus så anmäl Dig gärna till visningen. Väl mött!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo vid Strandvägsområdet

Strandvägsområdet i Kungsängen erbjuder vacker sjöutsikt mot Mälaren! Här finns bad och båtklubb. Kungsängens Centrum och pendeltågsstationen nås på några minuters promenad. Ett stillsamt område med närhet till service.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.