Fajansstigen 72 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Modernt radhus i toppskick med bästa solläget!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
115 kvm
Driftkostnad
27 321 kr/år
Tomtarea
144 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fajansstigen såldes av oss 2020-03-13. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Fajansstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds ett modernt radhus i toppskick anno 2015 i populära och barnvänliga Brunna! På entréplan möts du av en stor och välkomnade hall med öppen planlösning till köket, fint och modernt kök i ljus tappning. Stilfullt helkaklat duschrum med tvättdel, stort vardagsrum med utgång till uterum samt altan. På övre plan erbjuds lyxigt helkaklat badrum, 3 gedigna sovrum med varav ett med balkong i söder, allrum med möjlighet att använda som ytterligare ett sovrum. Trevligt uterum med en stor uteplats i heltäckande trädäck i soligt söderläge. Tomten är friköpt och ligger på en bilfri gård med närhet till en av lekplatserna i området, rymligt förråd vid entrén och garageplats i länga med eluttag. Energisnålt hus med fläckfritt besiktningsprotokoll se PDF: er, kommunal fastighetsavgift behöver ej betalas förens 2030!

Brunna - Barnvänligt område med närhet till omtyckta skolor(F-9) och naturen ligger runt hörnet, fina cykelvägar som leder dig runt i området och upp till centrum.
För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, system samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl) och (Stora Coop).



- Ta chansen att förvärva ett radhus i toppskick med byggår 2015 i en länga där det är sällan till salu! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Brunna

Brunna är ett mycket uppskattat område för barnfamiljen. Gång- och cykelvägar samt naturen runt knuten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.