Fajansstigen 48

Fajansstigen 48

Slutpris

3 220 000 kr


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Fajansstigen 48


Slutpris
3 220 000 kr

Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Hemtrevligt gavelradhus i populära och barnvänliga Brunna!

Söker du en hemtrevlig bostad med fint läge och skick? Då har du hittat rätt! nu erbjuds det hemtrevliga radhuset på Fajansstigen 48, när du kliver innanför dörren möts du av en välkomnade hall, ljust och trevligt kök med matplats i anslutning. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till uteplats i västerläge. Fin helkaklad gästtoa och förråd under trappen. En trappa upp möts du av en hall som binder ihop rummen på övervåningen.
3.st gedigna sovrum samt ett fint "masterbedroom" med utgång till balkong i väst med förråd för extra förvaring. ett stilfullt helkaklat badrum anno 20XX .



Radhuset med bra fördelar som garageplats med närhet till bostaden, fina innergårdar och lekplatser i området, 2 st. väl tilltagna uteplatser, öppet fiber. Taket har brandsäkrats 20XX.


Brunna - Barnvänligt område med närhet till omtyckta skolor(F-9) och naturen ligger runt hörnet, fina cykelvägar som leder dig runt i området och upp till centrum.
För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, system samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda samt livsmedelsbutiker som Lidl och Stora Coop.


Boarea
115 kvm
Tomtarea
147 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna radhus på Fajansstigen såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Fajansstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.