Femstenavägen 11, bv

Femstenavägen 11, bv

Slutpris

2 225 000 kr


Brunna Park— Kungsängen— UPPLANDS-BRO— Nyproduktion

Femstenavägen 11, bv


Slutpris
2 225 000 kr

Brunna Park— Kungsängen— UPPLANDS-BRO— Nyproduktion

NY 2:A I MARKPLAN MED STOR UTEPLATS I VÄST!

FÖRSTA VISNINGEN, SÖNDAG DEN 19 NOVEMBER, VÄLKOMNA!
Ny, mycket fin och rymlig 2:a på marken med uteplats i väst. Här kan du bli den första som flyttar in. Boendekostnad ca 5.250 kr/mån (månadsavgift och räntekostnad). Exemplet är beräknat på 15 % kontantinsats, ränta 1,6 %, skattereduktion avdragen, amortering (eget sparande) tillkommer. Ljust fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort sovrum, rymlig hall och ett helkaklat mycket stilrent badrum med hög standard. Hiss i huset och förråd i källaren. Parkering finns att hyra i huset garage alt ute på gatan. Området genomgår en stor förvandling med blandad bebyggelse och en ny handelsplats som växer fram. Gångavstånd till underbar natur och sjöarna Örnäs- och Lillsjön. Är intresset golf, båtliv eller hästar så finns möjligheter för det i kommunen. Välkommen till ett område med goda kommunikationer vid E18 mot både Stockholm och Enköping. Önskas pendeltåg så erbjuds bussförbindelser mot Kungsängen centrum där pendeltågsresan till Stockholm central tar ca 27 minuter.


Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 329 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-21

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2017-11-21. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.