Femstenavägen 11, bv / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

NY 2:A I MARKPLAN MED STOR UTEPLATS I VÄST!

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
61,5 kvm
Avgift
3 329 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2017-11-21. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FÖRSTA VISNINGEN, SÖNDAG DEN 19 NOVEMBER, VÄLKOMNA!
Ny, mycket fin och rymlig 2:a på marken med uteplats i väst. Här kan du bli den första som flyttar in. Boendekostnad ca 5.250 kr/mån (månadsavgift och räntekostnad). Exemplet är beräknat på 15 % kontantinsats, ränta 1,6 %, skattereduktion avdragen, amortering (eget sparande) tillkommer. Ljust fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort sovrum, rymlig hall och ett helkaklat mycket stilrent badrum med hög standard. Hiss i huset och förråd i källaren. Parkering finns att hyra i huset garage alt ute på gatan. Området genomgår en stor förvandling med blandad bebyggelse och en ny handelsplats som växer fram. Gångavstånd till underbar natur och sjöarna Örnäs- och Lillsjön. Är intresset golf, båtliv eller hästar så finns möjligheter för det i kommunen. Välkommen till ett område med goda kommunikationer vid E18 mot både Stockholm och Enköping. Önskas pendeltåg så erbjuds bussförbindelser mot Kungsängen centrum där pendeltågsresan till Stockholm central tar ca 27 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration